مشاوره حقوقی رایگان - صدور رأی تصحیحی بعد از قطعی شدن حکم ممکن است ؟

در یک پرونده دادگاه انقلاب بنده رو به یکسال حبس و پنج سال محرومیت اجتماعی محکوم کرده بود اعتراض زدم در مرحله تجدیدنظر علی رقم اینکه در جلسه حضوری مدارک جدیدی ارائه کردم اما قاضی اهمیتی به اونها نداد و ضمن تایید حکم دادگاه بدوی تذکر میده که ماده استنادی مجازات شلاق هم داشته که لحاظ نشده که چون دادگاه تجدیدنظر از تشدید مجازات معذور است، حکم صادره قطعی است.
حالا دادگاه بدوی مجازات شلاق رو به حکم اضافه کرده با صدور رای تصحیحی ، در حالیکه دادگاه عالی رای صادره رو قطعی کرده . در ضمن شاکی بنده و دادستان هم به حکم معترض نبودن چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که رای تصحیحی صادر گردیده مطابق قانون رای اصلاحی قابل اعتراض خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید دوباره از حکم تصحیحی تجدیدنظر خواهی نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما میتوانید دوباره از حکم تصحیحی تجدیدنظر خواهی نمایید