مشاوره حقوقی رایگان - درمورد وکالت مادرم برای شکایتی مبنی بر فحاشی

باسلام ممنونم از پاسخ سوال قبلی کارشناسان حقوق خداوندیاریتان کنه.. درشورای حل اختلاف شکایتی که که از مادر بنده شد مبنی برفحاشی ،تهمت، مزاحمت برای زندگی خواهرش .سوال1. درمشاجرات تلفنی به مادر من فحاشی شد و مادرم هم درجواب فحاشی کرد و حرف رکیک زده شد و مادرم مقابله به مثل کرد و طلب حقش را از ارث زمین پدرش میخواست که تهدید شد آیاچنین فردی ک خودش هم همه اتهامات را انجام داده میتواند شکایت کند 2.حتی در جلسه شورا هم پدر من یک طرف مشاجره بوده اما اونها فقط اسم مادرم را در شکایت آورده بودند اما پدرمن هم بوده اما در جلسه اجازه ورود ندادند ضمن اینکه رییس یا اعضای شورا با شاکی رفاقت داشته آیا این صحیح بوده و سوال 3‌. در آخر بما گفتند پرونده میره به دادسرا، آیا ما نمیتوانیم گزارش شورا را درمورد پرونده ببینیم و شورا فحاشی شاکی را نباید در گزارش قید کند و 4.آیا میتوانم خودم وکالت مادرم را در دادسرا برعهده بگیرم من دیپلمه هستم اما به امر دفاع کردن از حق و حقوق آشنایی زیادی دارم و در آخر آیاشاکی میتوانددرآخر رای دادسرا را به حق مادرم که از ارث پدرش طلب کرده بوده ربط دهند و بگویند ما رضایت میدیم درصورتیکه شما بابت حقتو از زمین پدری میخام واین حرفا مزاحمت ایجاد نکنی ؟ و در آخر آنها هم برای ما مزاحمت ایجاد کرده بودن و در خانمان آمده بودن و میخاستن توخونه مادرم هم دعوا راه بندازن که همسایه ها دیدن و ماهم شکایت کرده ایم ... زهرای مرضیه پشت وپناهتون که به مردم نیازمند و ناآگاه کمک میکنید این کار شما وکلا دردرگاه خداوندبی خیروپاداش نخواهدبود.. یاعلی خاهشا راهنمایی خوب کنید بخدا مادرم زن خوب و شرافتمند و باعفتیه ..

پاسخ ها :

شکایت فحاشی اتهام فحاشی فحاشی مزاحمت