مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در شعبه مجدد ثبت گردید

سلام من به اتهام مشارکت در سرقت رفتم زندان بعد از دوهفته آزاد شدم عفو دادن حکمم کشیدم تموم شدحالا بعد از یک سال این پیام آمده که پرونده در شعبه ا0ا کیفری مجدد ثبت شد این یعنی چی؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری حضوری داشته باشید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

دلیل ثبت پرونده ممکن است ب دلایل اداری باشد. بهتر است حضورا ب شعبه مراجعه و با داشتن شماره بایگانی یا شماره پرونده از مدیر شعبه پیگیر موضوع شوید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به شعبه مربوطه مراجعه و پیگیری حضوری داشته باشید

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

سلام
از طریق شعبه پیگیری نمائید.