مشاوره حقوقی رایگان - تفویض اختیار برای گرفتن وکیل برای شرکت

باسلام
مدیرعامل شرکت هستم کلیه اوراق اسناد قراردادها مکاتبات اداری با امضا
من و مهر شرکت معتبر میباشد.
الان درگیر یک مسیله حقوقی و دادگاهی هستیم میخوام برای شرکت
وکیل بگیرم. من اجازه دارم وکیل بگیرم
دادگاه تفویض اختیارات راخواسته؟
(الان بعلت موقعیت شرایط اگهی روزنامه وثبت راندارم)
وگرنه وکیل نمیتونه برام اعلام وکالت
کنه. برم با موسسه حقوقی قرارداد ببندم؟
چ جوری از حقوق شرکت دفاع کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از اداره ثبت شرکتها یک نسخه اساسنامه را دریافت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از اداره ثبت شرکتها یک نسخه اساسنامه را دریافت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از اداره ثبت شرکتها یک نسخه اساسنامه را دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره ثبت شرکتها یک نسخه اساسنامه را دریافت نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به ثبت شرکت مراجعه و یک نسخه اساسنامه دریافت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اساسنامه شرکت را مطالعه کنید ببینید حق امضای قرارداد وکیل بر عهده چه کسی یا چه هیئتی است .
مدیر عاملی قائم به شخص است و بدون اجازه و تصویب مرجعی که مدیر عامل را انتخاب کرده حق تفویض اختیارات را به شخص دیگر ندارید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا در اساسنامه ها این حق را به مدیر عامل می دهند. اگر مدت مدیر عاملی شما تمام نشده و حق امضا اوراق و انعقاد قرارداد داده شده ، موضوع درست است. اساسنامه مطالعه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در اساسنامه شرکت اختیار تعیین وکیل را به شما داده باشد میتوانید وکیل بگیرید و اجازه هیات مدیره هم لازم نیست
اگر شما دارای اختیار نباشید ، این اختیارات را در هیات مدیره مطرح و صورتجلسه نمایید و صورت جلسه هیات مدیره را در اداره ثبت شرکت ها ثبت نمایید و آگهی کنید و