مشاوره حقوقی رایگان - بانکی

عذر بنده رو بپذیرید بنده در حال حاضر با یک بانک دولتی درگیر هستم ودر دادگاه بدوی بنده تبرعه شدم و بانک تقاضای تجدید نظر کرده اما مدیرعامل بانک درتاریخ 1401/7/16به نماینده حقوقی بانک برای دادگاه تجدیدنظر تفویض اختیار کرده اما اگهی تغییرات بانک درتاریخ1401/1015در اداره ثبت تهران انجام شده وایشان بعنوان مدیرعامل انتخاب شده ایا تفویض اختیار ایشان برای تجدید نظر دارای اعتبار است ببخشید مزاحم میشم در ضمن طبق صورتجلسه ای که در اگهی بانک نوشته شده تفویض کننده اختیار در تاریخ1401/7/11 بعنوان مدیرعامل مشخص شده اما درتاریخ1401/10/15اگهی تغییرات انجام شده دراداره ثبت ممنون اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگهی تغییرات دیرتر از زمان واقعی در روزنامه رسمی منتشر شده ولی از 7/11 مدیر عامل است و کارش درست است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ااحتیاج به بررسی مدارم و توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می‌توانید ایراد شکلی خود را بگیرید اما درهرصورت مرجع محترم قضایی است که به این موضوع رسیدگی می نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک ادعایی شما بررسی دقیق شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قطعا معتبر است و
ایشان نماینده بانک محسوب خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تاریخ تصویب و صورت جلسه تعیین مدیر عامل ملاک است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام مطالب ارسالی شما را مطالعه‌ کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مشكلي ندارد
در صورت ابهام و شرح موضوع
مشاوره تلفني را از سامانه درخواست نماييد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشان نماینده بانک محسوب میشود و اقدام ایشان معتبر هست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت به سمت هم ایراد وارد کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله قطعا معتبر است و
ایشان نماینده بانک محسوب خواهد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قطعا زمانیکه ایشان تفویض اختیار کردن سرپرست بودن و این سرپرستی مستحضر هستید از سازمان یا وزارت مربوطه صادر میشه و تفویض مشکلی نداره.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

کلیه اقدامات تغییر اعضای شرکتها از تاریخ ثبت اعمال میشود ولی نسبت به اشخاص ثالث این تغییرات منوط به تاریخ آگهی نیست و معتبر است چنانچه حق مکتسبه ای ایجاد نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با مستندات مربوطه می توانید صلاحیت ایشان برای طرح دعوا را زیر سوال ببرید