مشاوره حقوقی رایگان - شهادت شهود

سلام و وقت بخیر، کسی که من از خودش شکایت حقوقی کردم و از برادرزاده اش که همسرم هست شکایت الزام به تمکین کردم، اون ها هم با داشتن نامه پزشکی قانونی برای ضرب و جرح همسر با شهادت همین آقا که با هم خصومت و دادگاه داریم میخوان شکایت کیفری کنن ، میخواستم بپرسم شهادت دروغ این آقا برای قاضی قابل قبوله؟
در ضمن این شاهد خونه ش با خونه مشترک من و همسرم 700 کیلومتر فاصله داره یعنی اصلا تو یه شهر دیگه س

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید شهود را در جلسه دادگاه جرح کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید