مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن دروغگو و پنهان کار

باسلام منو زنم3ماهه که اومدیم سر خونه خودمون و2سال عقد بودیم و زنم دانشجوی حقوق بود که اول عقد باهم رفتیم وبراش تویه دفتر مشاوره حقوقی کار پیدا کردیم (میدونستم کجا و پیش کی کار میکنه)2ماه مونده بود بیایم خونه خودمون که گفت بهم یه پولی بده تا با یکی شریک بشم و دفتر مشاوره بزنم منم یه وام 55میلیونی به اسم خودم برداشتم و دادم بهش برا دفتر به شرطی که اقساط وام رو بده اومدیم سرخونه خودمون بعد یه مدت متوجه شدم که دیگه اونجایی که خودم اطلاع دارم کار نمیکنه و از اونجا اخراج شده و بدون اینکه به من بگه یه جا دیگه کار میکنه و چند روزه که متوجه شدم خانومم از همه فامیل و دوست و اشنا پول قرض گرفته و اقساط همون وام رو هم پرداخت نکرده و الان که ازش میپرسم 55میلیون پول رو چیکار کرده میگه به تو ربطی نداره (در صورتی پول دادم تا دفتر بزنه وبعد قرار بود اقساط وام رو بده ) متوجه شدم طلاهایی که داشته رو فروخته و تازه متوجه شدم داره لباساش و گوشیش رو هم میفروشه که چون گوشی رو خودم خریدم براش مانع شدم ... با اینکه تو زندگی من تامینش کردم و ریالی از پولش وارد زندگی من نشده نمیدونم چرا اینهمه از اطرافیان پول قرض گرفته که همون افراد بهم مراجعه کردن و پولی که به زنم قرض دادن رو از من میخوان در صورتی که من از این قرضها روحم هم خبر دار نبوده مدام پنهانکاری میکنه و تازه متوجه شدم 10هفته باردار بوده و با اینکه4بار سونو رفته بوده به من چیزی نگفته بوده و وقتی خودم بردمش متوجه شدم به دلیل استراحت نکردن جنین رشد کافی نکرده و دکتر گفت باید کورتاژ بشه (من نیاز مالی اون رو براورده کردم و نمیخوام بره سر کار ولی حق تحصیل و سر کار داره از من و نمیتونم جلوش رو بگیرم). الان بخاطر تمام ایناها که من از محل کار جدیدش خبر ندارم و اینکه اون 55میلیون پول سرنوشتش چی شده و چرا این همه از اطرافیان قرض گرفته و موضوع اخر که زنم تو این 3 ماه برا تمکین کردن از من همش بهانه اورده و من ازش راضی نیستم و این جنین مرده چیکار کنم؟؟؟؟؟یه راهی بهم بگید پایه های زندگی که باید براساس اعتماد بنا بشه ویران شده و تا الان هر روز یه پنهانکاری و دروغ جدید ازش رو میشه دارم داغون میشم اگر بخوام طلاقش بدم چیکار کنم تکلیف 55ملیون پولی که دادم و پولایی که قرض گرفته چی میشه ؟؟؟ تازه خانوم جهازی نیاورد من خودم بیشتر وسایل رو گرفتم و اون فقط یه کارفرما اورده...لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شاید قصد خروج ازکشور راداشته است به هرحال ایشان می توان ازشما مهریه بگیرد پس بهتراست اگر حاضرمیشود زندگی را مسالمت آمیز ترک کند قید55تومانتان رابزنید واز مشکلات بعدی رهاشوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مشاوره متخصص روانشناس کمک بگیرید
النهایه باید توافق نمایید در خصوص مراجعه طلبکارها اگر ضمانتی نکردید شخصا مسئول پرداخت می باشد
و مهریه و حقوق مالی زوجه قابل مطالبه می باشد
اگر مدارکی جهت 55 تومان دارید می توانید مسترد نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهریه و حقوق مالی زوجه قابل مطالبه می باشد اگر مدارکی جهت 55 تومان دارید می توانید مسترد نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال مهریه و سایر حقوق مالی قابل مطالبه است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه و حقوق مالی زوجه قابل مطالبه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام به هر حال مهریه و سایر حقوق مالی قابل مطالبه است.