مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مشاع خود در مزایده

سلام. بنده زمین مسکونی را با دو نفر شریک هستم و با توجه به عدم هرگونه همکاری از طرف شرکا در ساخت یا فروش زمین قصد دارم خودم آن را که غیرقابل افراز است به مزایده بگذارم و شخصا سهم هر دو را از طریق مزایده بخرم اما ارزش زمین حدود 12 میلیارد است و تامین این نقدینگی جهت واریز به حساب قوه قضاییه برای بنده مشکل است. آیا من می توانم دو سوم از ارزش کارشناسی زمین (حدود 8 میلیارد) که سهم شرکایم می شود را فقط واریز کنم؟ در واقع بجای اینکه سهم خودم را بدهم و بعد بروم از صندوق قوه بگیرم می خواهم که از واریز سهم خودم معاف شوم. آیا امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصولا خیر از شعبه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به قسمت مدیریت اجرای احکام دادگاه بروید تا دقیق شما را ارشاد نمایند