مشاوره حقوقی رایگان - آیا من مالخر هستم؟

با سلام
چند روز پیش دستگاه خودپرداز جلوی مغازه سوپرمارکت نصب کردیم و نیاز به کند دوربین مدار بسته داشتیم. یکی از کارگران ضایعاتی محل مراجعه کرد و گفت که ما چند تا دوربین داریم برایتان می آوریم خواستین معامله کنیم. من دوربین ها را تحویل گرفتم و مقداری پول به آنها بیعانه دادم و قرار شد ما بقیه پول باشه برای این که دوربین ها را تست کردم. حتی با وجود این که طرف شناس بود و کارگر مغازه ضایعاتی با این وجود من حتی از او کپی کارت ملی گرفتم و قرار دادی نوشتم که این شرح رو داخل نوشته بودم و طرف امضا کرده.
بعد از این که دوربین ها را تست کردم متوجه شدم که دوربین ها خراب هستن و به کارم نمیاد. بهشان گفتم که پول بیعانه را پس بیاورید و دوربین ها را تحویل بگیرید که گفتند پول را خرج کرده‌ایم و باید چند روز فرصت دهید من هم وسایل را کنار گذاشتم و منتظر بودم که پول را بیاورند و اجناس را ببرند در همین حین فردی به مغازه مراجعه کرد و اعلام کرد که دوربین های مغازه ام را دزدیده اند و آنها را برای شما آورده اند. و بعد از این که با مامور کلانتری آوند من اجناس را تحویل کلانتری دادم و صورت جلسه شد. حالا حکم من این وسط چیه؟ من میتونم طرفی که ازش خریدم رو هم معرفی کنم.
آیا با این شرایط من مالخرم؟

پاسخ ها :

خرید مال دزدی بدون اطلاع مالخری خرید مال دزدی