مشاوره حقوقی رایگان - متهم شدن به درگیری با براد همسر و ادعای شکستگی با شاهد و پزشکی قانونی

سلام عنایت بفرمایید اتهام وارد شده کذب و با صحنه سازی و مستندات انجام شده بنده فقط شهود دارم که در مغازه بودم قابل دفاع هست یا خیر با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دفاعیات خود را ارائه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله قبل دفاع است اگر شهود مورد پذیرش قرار گیرد و همچنین بسته به دلایل شاکی دارد. بهتر است اگر فیلم دوربین مداربسته و .... حضور شما در مغازه را در زمان درگیری ثبت نموده است. ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید در دفاعیات خود از شهادت شهود استفاده کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله با شهود می توانید موضوع را ثابت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید در دفاعیات خود از شهادت شهود استفاده کنید