مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام من از دخترم وکالت تام دارم او مقیم خارج از کشور است، اکنون برای فروش ملکی که به نام من و دخترم هست اقدام کرده ام ولی شناسنامه و کارت ملی او نزد خودش می باشد و من فقط کپی برابر اصلش را دارم. آیا می توانم با همین مدارک در محضر ملک را به فروش برسانم؟

پاسخ ها :

فروش ملک با وکالت تام مدارک هویتی برای فروش ملک فروش ملک ملک