مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک با وکالت تام

سلام خسته نباشین. بنده طبق فاکتور هزینه هایی که برای ساختمانی که زمینش بنام پدرم است وکالت تام بلاعزل 6 دانگ گرفتم. خواستم 3 دانگ بزنم به اسم خودم. از بانک وام ساخت گرفتیم. حالا بانک گفته یه قولنامه بده تنظیم کنن که تو از پدرت حالا هر طوری که بوده خریداری کردی. سوالم اینجاست که خودم با وکالت تام نمیتونم یه قولنامه تنظیم کنم که سه دانگش رو به خودم فروختم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در وکالتنامه اختیار داشته باشید شما میتوانید مبایعه‌نامه تنظیم نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بهتر است قولنامه را با امضای پدرتان تنظیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بستگی به حدود اختیارات وکالتنامه دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خودت که به خودت نمیتونی بفروشی فروشنده پدرت خریدار خودت ویک اقرارنامه از پدرت بگیر که درفردا نسبت به این زمین ووام ادعایی نداشته وثمن معامله را هم کامل گرفته است وادعایی واعتراضی دراینده ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. در ضمن بستگی به مفاد وکالت نامه نیز دارد.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله میتوانید فقط در قولنامه به وکالتامه اشاره کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکالت‌نامه مدرکی دال بر خرید و فروش نمی‌باشد اما اگر در حدود اختیارات وکالت‌نامه نقد به شما داده شده است می‌توانید اقدام نمایید