مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید از خدمات دولتی

با سلام.
1- بنده با مدرک دکترا و 32 سال سابقه خدمات دولتی، قصد بازخرید کردن خودم را دارم. آیا این امر امکان پذیر است؟
2- قصد دارم برای 3 سال آخر در یک شرکت خصوصی استخدام شوم تا با حقوق بالاتر بازنشسته شوم. آیا کارمند دولتی که خود را بازخرید کرده، سوابق بیمه ای او محفوظ می ماند تا بتواند از آن استفاده کرده و بعد از پرداخت حق بیمه تا سن بازنشستگی، خود را بازنشسته نماید؟
3- بنده در 32 سال سابقه خدمات دولتی خود تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری بوده ام. اگر بخواهم در 3 سال آخر در یک شرکت خصوصی مشغول کار شوم و مشمول بیمه تامین اجتماعی شوم، چگونه می توانم سوابق بیمه ای قبلی خود را به صندوق تامین اجتماعی منتقل کنم؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقال سوابق بیمه ای ، به بیمه تامین اجتماعی ، باید مبلغ زیادی پرداخت نمایید
برای بازخرید کردن خود ، باید سازمان محل کار شما موافقت نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازمرجع بیمه خود موارد را پیگیری کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اداره مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق اداره مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای انتقال سوابق بیمه ای ، به بیمه تامین اجتماعی ، باید مبلغ زیادی پرداخت نمایید برای بازخرید کردن خود ، باید سازمان محل کار شما موافقت نماید