مشاوره حقوقی رایگان - 12 میلیون گرانتر خریدن نسبت به نرخ بازار

سلام من سال 99 یه دستگاه موتور خریداری کردم و 70‌ درصد قیمت رو نقد و الباقی قسطی بوده بعد متوجه گرانتر خریدن نسبت به بازار شدم ولی چون زیر قولنامه نوشته بودن که 30 درصد ضرر زیان راضی به فسخ معامله نبودم چون تقریبا 35 میلیون ضرر میکردم ولی قسط اخرو نگه داشتم تا توافق کنیم با طرفین ولی اون شخص به هیچ عنوان زیر بار نمیره الانم موتور سرقت شده و کاملا موضوع به نفع اون شخص و تقریبا 3 ماه از سرقت گذشته

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اینکه موتور را گران تر خریده اید موجب می شود تا خیار غبن داشته باشید و بتوانید معامله را فسخ کنید ولی در اینجا دو نکته وجود دارد یکی اینکه باید به محض اینکه از ضرر خود و گرانتر بودن موتور نسبت به قیمت روز بازار آگاه می شدید قرارداد را فوری فسخ می نمودید که ظاهرا چنین نکرده اید و نکته ی دیگر اینکه باید ببینید که آیا در قراردادتان خیارات را ساقط کرده اید یا خیر که اگر ساقط کرده باشید در اینصورت امکان فسخ ندارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه به محض اطلاع از قیمت واقعی اقدام نکردید الان موظف به پرداخت هستید