مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

سلام.
شاکی شکایت کرده و کار به دادگاه جریان بازپرسی قرار گرفته و برای متهم 600 میلیون وثیقه (سند ملکی) گذاشته ایم .
حالا خواستم بدانم که.

اگر رضایت شاکی را در مورد سرقت مستوجب تعزیر خیانت در امانت بگیریم در دادگاه چه حکمی از طرف قاضی محترم ارائه میشود.
آیا متهم بطور کل آزاد میشود .

با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت قاضی در میزان مجازات تخفیف می دهد مگر اینکه دلایل کافی وجود نداشته

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رضایت شاکی اخذ شود. مجازات تقلیل میابد ولی جنبه عمومی جرم سرقت پابرجاست. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نتیجه رای دادگاه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر رضایت شاکی اخذ شود. مجازات تقلیل میابد ولی جنبه عمومی جرم سرقت پابرجاست. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
مجازات تخفیف می یابد جنبه عمومی جرم پابرجاست