مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477آ.د.ک

با سلام-بنده قصد دارم از ریاست قوه قضائیه تقاضای خلاف بین شرع بودن رای در رابطه با نادیده گرفتن مورد لوث را بنمایم. اگر امکان دارد نمونه لایحه مربوطه را ارائه فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

کاربر گرامی شما می توانید درخواست نوشتن لایحه را در صفحه ی اول وبسایت ثبت کنید. وکلای متخصص در زمینه مورد نظر پیشنهادات خود را ارائه خواهند داد.

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.حتما به وکیل مراجعه کنید تا با مطالعه دقیق پرونده های موجود در دادگاه و مستندات شما لایحه دقیق تنظیم گردد.کامیاب باشید.

یک وکیل

دوستان پاسخ کامل را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلم علیکم.تاج سر .این که میگید کار است نه مشاوره.یاالله