مشاوره حقوقی رایگان - لایحه نوشتن در مورد کاهش پیش قسط مهریه و اقساط آن

سلام من همسرم در دادگاه خانواده شکایت کرده است و طلب مهریه خود که 350 سکه بهار آزادی می باشد را کرده است. و تنها دارایی من یک خانه 103 متری در منطقه 1 می باشد. بعد از تشکیل جلسات دادگاه حکم دادگاه پرداخت 40 سکه پیش قسط و ماهی 1 نیم سکه می باشد. و همچنین حقوق من ماهیانه حدود 1500000 تومان می باشد. لذا خواهشمند است من راهنمایی نمایید برای کاهش پیش قسط مهریه چه کاری انجام دهم. و در نوشتن لایحه چه مواردی رو حتما ذکر کنم که در دادگاه مفید واقع شود. همچنین من کارم آزاد است و کارگری است و خرید خانه از طریق ارث پدری می باشد و نه ماشین دارم نه حساب بانکی. لطفا راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

مینو برومندنیا

سرکار خانم مینو برومندنیا :

به بخشنامه جديد اشاره كنيد كه جهت تعديل اقساط ملاحظات خوبي براي پرداخت مهريه در نظر گرفته شده

یک وکیل :

شما باید دادخواست تعدیل پیش قسط و اقساط مهریه را بدهید و مدارک اثباتی مبنی بر دریافت حقوق پایین و عدم وجود مال را نزد دادگاه اثبات نمایید. ضمنا در این خصومی توانید استشهادیه تنظیم کنید.