مشاوره حقوقی رایگان - لایحه جهت استرداد وجه واریزی کارت به کارت

سلام
خسته نباشید
اگه امکانش هست یک لایحه جهت واریز چند مورد کارت به کارت که در زمان های مختلف به یک نفر قرض داده ام، ایمیل بفرمایید.
جمع مبالغ واریزی حدود 19میلیون تومان است، که 10میلیون تومان آن طی 2 فقره چک 5میلیونی بحسابم واریز گردیده، ولی حدود 9میلیون تومان آن باقیمانده است.

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

لایحه برای کجا می خواهید اگر فبلا دادخواست داه اید لایحه هم طبق همان متن وادخواست بنویسید اگر هم منظور دادخواست نداده اید و می خواهید اقدام کنید احتیاج به مشاهده مدارک دارد

یک وکیل :

با ودارکتان به دفتر مراجعه نمایید تا تنظیم گردد