مشاوره حقوقی رایگان - خسارت از صندوق تامین

پدرو برادرم درسال 74 بر اثر نصادف ک نیسان داشتن فوت کردن و هیچ مدرک یا کروکی نداریم و طرف مقابل که مقصر بودهم موتوروی بود به علت سد راه اونم فوت کرد. وهیچ یک ان زمان بیمه نداشتن. و پرونده رو میگن خمیر کردن حتی تو پزشک قانونی هم نیست. حال چگونه باید دیه رو. از صندوق تامین بگیرم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شکایت براساس ادله ومدارک باید صورت گیرد وقتی شما مدرکی ندارید نمیتوانید شکایت وبه نتیجه برسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مدارک کافی دارید می توانید طرح دعوا کنید