مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دریافت خسارت

سلام و عرض ادب. بنده در اواخر سال 1400 تصادف کردم که طرف همچنان متواری هست و شناسایی نشده ، تمام شکایات هم در دادگاه خاتمه یافته
با توجه به صدمه مبلغ دیه‌ای که باید توسط شرکت بیمه‌گر پرداخت بشه 1 درصد از دیه کل انسان و در حدود 7 یا 8 میلیون هست که پرداخت نشده!
بعد یک برگه تامین دلیل دارم که توسط کارشناس راهنمایی رانندگی به تایید رسیده و خسارت وارده بر خودروی بنده در حدود 24میلیون حساب شده. اینم نگرفتم که ظاهرا باید از صندوق های تامین خسارت پیگیری بشه

لطفا راهنمایی بفرمایید آیا میشه برای هر دو اقدام کرد؟ چطوری و از چه راهی؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خسارات ماشین باید از مقصر دریافت شود