مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام.بنده با موتور از عقب به یک خودرو پرای که پارک شده بود زدم ناپاکی خسارتی ندید دراومده پراید که از منزل بیرون آمد طلب هیچ خسارتی نکرد. اما خودم از چند ناحیه شکستگی و پلاتین گذاشتم و 40 روز بیمارستان بودم. موتورم بیمه نداشت خودم هم گواهینامه ندارم. آیا میتوانم از صندوق خسارات بدنی استفاده کنم.گزارش اورژانس در پرونده دارم همچنین تحقیقات در محل تصادف و3 شاهد هم دارم به کلانتری ارایه دادم حتی نامه پزشک قانونی هم گرفتم. سوال بنده این است که آیا میتوانم از صندوق خسارات بدنی استفاده کنم و خسارت بگیرم. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چون فاقد گواهینامه هستید خیر نمی توانید مطالبه دیه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با توجه به اینکه گواهینامه نداشتید امکانش نیست