مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ضمانت

با سلام. یک نفر میخواست وام 50 میلیونی بگیره که احتیاج به دو ضامن داشت.یکیشو خودش برد یکی از ضامن ها رو شوهر من که قرار شد وام نصف بشه . الان وام به حساب اون از خدا بی خبر ریخته شده و زده زیر حرفش و میگه نصف وام رو نمیدم و همه چی رو منکر میشه.باتوجه به این گول زدن و ترس ما از پرداخت نکردن اقساط وامش الان ضامن ما میتونه ضمانتشو برداره .خواهش میکنم راهنمایی کنید راهی برای ما وجود داره یانه؟شوهرم سر اعتمادی که به طرف کرده و تلاشش برای گرفتن وام داره سکته میکنه.آبرومون پیش ضامنی که ما بردیم داره میره .میشه از طرف شکایت کنیم.ضامنمون رضایت محضری داده چون فیش کسر از حقوق ندادن بهش

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قراردادی بابت این موضوع داشته اید که می توانید قانونا اقدام کنید ولی ضامن نمی تواند ضمانت را پس بگیرد برفرض عدم پرداخت اقساط وام ضامن مسئول پرداخت اما بعد پرداخت علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

راهی نداره.درصورتی که اقساط پرداخت نکرد میتونید دادخواست مطالبه بدین