مشاوره حقوقی رایگان - زوجه حاضر به بچه دار شدن نیست

سلام وقت بخیر
ما 7 ساله ازدواج کردیم و همسرم (زوجه) حاضر به بچه دار شدن نیست و هر دفعه یه چیزی رو بهونه میکنه
از اینکه شرایط کاری من (زوج) خوب نبوده و بیمه نبودی و .... از بچه دار شدن خودداری کرده در این هفت سال
اما الان چند سال هست که همه شرایط خوب هست و باز حاضر به بچه دار شدن نیست و میگه چیزی به نامم نکردی و من بچه نمیخوام و در آخرین حرفش گفته من تا وقتی به هدف هام نرسم بچه نمیخوام ... و از طرفی من علاقه خیلی زیادی به بچه دارم.
الان تکلیف من چیه باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

از طریق قانونی برای شما حقوقی وجود داره ولی تلاش کنید از راه وساطت فامیلها و بزرگان مشکل رو حل کنید و اجبار نتیجه معکوس خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اجبار قانون مشکلات بین شما بیشتر میشود بهتر است توافق کنید و رضایت ایشانرا جلب کنید اگر موفق نشدید نهایتا میتوانید اقدام حقوقی کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ابتدا از طریق وساطت و صلح حل کنید در غیر اینصورت راه قانونی وجود دارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بدوا صلح کنیددر غیر این حالت می توانید دادخواست الزام به تمکین خاص دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است از طریق مسالمت آمیز و مشاور خانواده مشکل را برطرف کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا از طریق وساطت و صلح حل کنید در غیر اینصورت راه قانونی وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بهترین کار توافق می باشد هردو باید تمایل داشته باشیددر غیر اینصورت تاثیرات منفی بر فرزند می گذارد از مشاوره روانشناس کمک بگیرید