مشاوره حقوقی رایگان - عدم حصول سازش

سلام همسر بنده درخواست طلاق نموده از طرف زوجه ضمنا در سامانه تصمیم برای مشاوره مشاوره ها حضور پیدا نخواهم کرد تکلیف من چه میشود ضمنا به هیچ عنوان نمیخاهم همسرم رو طلاق بدهم و همسرم حق طلاق هم ندارد و هیچ دلیلی هم برای جدایی ندارد بعد از مشاوره و صدور عدم سازش به دادگاه خانواده تکلیف چه میشود.( برای دادگاه حاضر میشوم ولی برای مشاوره نمیخوام برم)

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نیاز به بررسی جزییات بیشتر می باشد.توصیه مشاوره تلفنی دارم.

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام بستگی به نوع دادخواست طلاق دارد جهت اطلاعات دقیقتر از طریق پنل مشاوره با بنده تمایس بگیرید