مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل کل حبس تعزیری به جزای نقدی

با سلام. بنده گرفتار کلاهبرداری زن اندونزیایی شدم و حسابم مورد سو استفاده قرار گرفت و متاسفانه علی رغم دفاع توسط وکیل و تجدید نظر خواهی و دیوان عالی بنده کلاهبردار شمرده شدم و محکوم به رد مال و 4 سال حبس تعزیری شدم،شاکی هم میداند که بنده کلاهبرداری نکردم و درصورت دریافت وجهش اماده ی رضایت دادن هست،حالا سوال این هست که امکان تبدیل کل حبس 4 ساله به جزای نقدی هست؟

پاسخ ها :

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

سلام
پس از اخذ رضایت شاکی خصوصی، میتوانید از واحد اجرای احکام تقاضای تبدیل و یا تخفیف مجازات نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به دلیل آنکه حبس شما بیشتر از شش ماه می‌باشد این امکان برای شما وجود ندارد اما می‌توانید پس از گذری شدن مدتی از حبس بنابر شرایطی از پابند الکترونیکی استفاده کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر

در صورت رضایت شاکی ، باعت تخفیف مجازات است
و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دشوار است
اما اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بعد از رضایت شاکی می توانید درخواست تخفیف مجازات و درخواست تعلیق اجرای مجازات بدهید.
دادگاه در این خصوص اظهارنظر خواهد کرد و نتیجه قابل پیش بینی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام رضایت شاکی را اخذ نمایید و تخفیفات قانون استفاده کنید