مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشود حبس تعزیزی را نقدی پرداخت کرد

با سلام مسافر بودم در سالن راه اهن مقدار 50سانت شیشه و 80سانت هروئین ودوگرمونیم تریاک و 30سی سی متادون ازداخل ساک من بیرون اوردن که قاضی 24ماه حبس تعزیری 30ضربه شلاق و10میلیون جریمه نقدی واسه مواد سفید و3میلیون وده ضربه شلاق واسه تریاکو متادون بهم دادن قبلا چهار روز سابق زندان واسه مواد مخدر داشتم میخواستم بدونم میتونم زندانیش رو بخرم یا بهم ببخشن چون من مدت 8سال ازخانم جدا شدم ویه دختر 15ساله دارم که هیچکسو ندارمو نمیتونم پیشه کسی بزارم باید حتما پیش خودم باشه میخواستم بدونم راهی هست که این حبس تعزیری را یا نقدپرداخت کنم یا بهم بخشن خدایی کارگر ساده هستم توان پرداختشو ندارم خواهشا راهی پیش پام بزاری که کلا حبسشو بردارم حتی واسه یروز زندان رفتن ممنون میشم راهنماییم کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
حضورا از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

سلام
جرایم مربوط به مواد مخدر قابل تخفیف و تبدیل نیستند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده کیفری شما در شعبه کیفری باید مطالعه شود