مشاوره حقوقی رایگان - عدم بازگرداندن بیعانه.

من در تاریخ 1400/8/20جهت رزرو نوبت با آرایشگاه مربوطه تماس گرفتم.ایشان بدون توضیح هیچگونه قانونی فرمودند که ابتدا بیعانه 100تومان به ازا هر نفر پرداخت کنید و مجدد تماس بگیرید.بیعانه پرداخت و با ایشان تماس گرفته شد و باز هم بدون هیچگونه توضیحی وقت دادند و فرمودند که روز قبل جهت هماهنگی نوبت تماس خواهند گرفت.روز قبل و بعد از پرداخت بیعانه تماس گرفتند و فرمودند که در جریان باشید که خدمات توسط پرسنل سالن برای شما انجام خواهد شد و مسول ارایشگاه و حتی پرسنل مد نڟر من نیز حضور ندارند.من نیز با توجه به حساسیت خدمت مورد نڟر و عدم وجود فرد مورد نظر وقتم را کنسل کردم.در ابتدا فرمودند که 30درصد بیعانه کسر و مابقی پرداخت میشود .مجددا با ارایشگاه تماس گرفته شد که فرمودند هیچ مبلغی بازگشت داده نخواهد شد.آیا این صحیح است؟لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
دادخواست مطالبه وجه علیه فردی که بحسابش پول واریز کرده اید بدهید و خسارات و دیرکرد هم میتوانید دریافت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سلام دادخواست مطالبه وجه علیه فردی که بحسابش پول واریز کرده اید بدهید و خسارات و دیرکرد هم میتوانید دریافت کنید