مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

سلام وقت بخیر خسته نباشین .... بنده برای رزرو وقت کاشت مو مبلغ 200هزار تومان بیعانه پرداخت کردم قرار شد بعد یک ماه برم و انجام ‌بدم 7روز قبل نوبتم بنا بر دلایلی نتونستم برم و‌ زنگ زدم و وقتو کنسل کردم . گفتم لطف کنین بیعانه منو عودت بدین ولی متاسفانه گفتن نمیشه و پولمو ندادن حالا میخواستم بپرسم حق کنسل کردن و گرفتن بیعانه رو دارم ؟؟؟

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، در قانون مقرراتی در مورد بیعانه وجود ندارد اما در عرف ، اگر بنا بر این بوده که در صورت کنسل کردن ، بیعانه عودت داده نشود شما نمیتوانید آن را پس بگیرید .
پس به قصد و توافق قبلی رجوع کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله چون از قبل تماس گرفتید باید بیعانه را برگردانند. شکایت کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به شرط اینکه تمام این موارد را اثبات کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به توافق شما و مرکز زیبایی دارد از طریق اتحادیه مربوطه اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید بر اساس توافق و قرارداد عمل شود