مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم دادخواست مطالبه هزینه دادرسی توسط خوانده

بسمه تعالی با سلام و احترام می خواهم به عنوان خوانده دعوا که حکم برائت از اتهامات انتسابی را گرفته ام از دادگاه بخواهم که خواهان را به پرداخت خسارت دادرسی که برای دفاع متحمل شده ام محکوم کند ممکن است خواهش کنم راهنمایی بفرمایید اولاً در ستون خواسته دقیقاً چی بنویسم و در متن دادخواست چی بنویسم سپاسگزارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سایت درخواست خود را اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق سایت درخواست خود را اعلام کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید