مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره خودرو

باسلام
شرکت حقوقی هستیم با خودرویی میخواهیم قرارداد ببندیم جهت انجام کارهای شرکت سوالم این است که این قرارداد شامل چه موارد مالیاتی هست و متن قرارداد به چه شکلی باید باشه که قانونی باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تنظیم قرارداد به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست تنظیم قرارداد بدهید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام برای تنظیم قرارداد از طریق پنل مشاوره در خواست کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای تنظیم قرارداد از محتوای سایت استفاده نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام برای تنظیم قرارداد از طریق پنل مشاوره در خواست کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

تنظیم قرارداد کاملا تخصصی است از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای تنظیم قرارداد به وکیل مراجعه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تنظیم قرارداد به دفتر وکیل مراجعه کنید یا از طریق سایت درخواست تنظیم قرارداد بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام برای تنظیم قرارداد می توانید از طریق پنل مشاوره دادراه بابنده تماس بگیرید که قرارداد را برای شما تنظیم نماییم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید قرارداد کاری تنظیم نمایید و تمام شرایط را در قرارداد ذکر نمایید