مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ماشین

بادرود .سال نو شما مبارک.من ماشین به شخصی اجاره دادم 6 ماه قراداد داشتیم که یک ماه بیشتر برد ومن ماشینو تحویل گرفتم حالا ازجمعا دوماه کل حسابش داد هی امروز فردا میکند ولایت هرماه 12 میلیون بدهند حالا ج گوشی نمیدهد ودر خانه اش را باز نمیکند حالا اگه وکیل بگیرم چقدر هزینه دارد و مدت زمان چقدر طول میکشد وکیل کار منو انجام دهد ممنون از ج شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ضمن تبریک سال نو برای معرفی وکیل باید از کارتابل مربوطه در سایت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حق الوکاله بستگی به میزان خواسته شما دارد حدود سه ماه را نیز در نظر بگیرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام هزینه بستگی به شما و وکیل دارد
زمان مشخصی تعیین نمیشود