مشاوره حقوقی رایگان - جنون ادواری

با سلام وعرض ادب بنده سال 90 معامله کردم. و فروشنده جنون ادواری داشته. ودر زمان معامله قیم هم نداشته. بعد اون براش قیم گرفتن
حالا بعد 10 سال بطلان معامله زدن
ورای بدوی بنفع من بوده ولی تجدید نظر اون اقا رو فرستاده پزشک قانونی که ایا در روز5/10/90این اقا در چه وضعیتی بوده
مگه امکان داره پزشک روز معامله تشخیص بده این اقا در افاقه بوده یانه
درصورتی که شاهدای بنگاه اقرار کردن درحین معامله در صحت و سلامت بوده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد مجنون ادواری شما در صورتیکه ادعا دارید در ان زمان مجنون در حالت افاقه بوده باید اثبات کنید میتوانید از شهادت شهود استفاده کنید