مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت فروشنده

سلام
ملکی را در 83 خریده ام و حدود هفت سال پیش،هم سند گرفته ام و فرد هم فوت کرده حالیه وراث می‌گویند که پدرمان محجور بوده و قصد بهم زدن معامله را دارند آیا ادعای آنها به جایی می رسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مدت زیادی گذشته به نظر دادگاه توجه نمی کند.
به هر حال نظر دادگاه ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ما اطلاع نداریم که ادله طرف مقابل چه می‌باشد اما در عالم حقوق این موضوع بله قابل اثبات است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ماده 22 قانون ثبت اسناد املاک دولت کسی را مالک می‌شناسد که سند به نام وی منتقل شده باشد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اصولا حجر پس از فوت به راحتی قابل اثبات نیست لیکن در صورت طرح دعوی حتما وکیل بگیرید یا با کمک وکیل لایحه تنظیم کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف ادعای وراث کافی نیست و بایستی دلیل محکمه‌پسندی از جمله حکم محجوریت پدر در زمان معامله را به دادگاه ارائه دهند.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بایستی در زمان معامله پدرشان محجور بوده باشد واین امر را در دادگاه اثبات نمایند