مشاوره حقوقی رایگان - تصرف عدوانی

اپارتمان خریدم که اپارتمان کامل نشانم دادند و حال پیش فروشی هست و یکی دیگر بوده
و زمین به جای ان متقابل معاوضه کردم
باید چگونه شکواییه دهم و به چه اتهام کنم
در ضمن دست پیش گرفتند و برای زمینها چند نفر مالک صوری معرفی و برایم شکواییه فروش مال غیر نمودند
ولی در جواب کارشناسی امد که اسنادی برای ادعای خود ارائه ندادند و زمینها بدونه مالک مدعی است و فروش مال غیر صورت گرفته در صورت اختلاف میان خرید و فروشنده
ولی همه مدارکی دارم از سند و قولنامه ولی ترس دارم الکی محکوم شکم چون مالک قبلی فوت نموده و وارثان ادعا کننده هستند و نه تصرف و نه سند و نه دیگر اسنادی دارند. ایا تکلیفم چگونه است من برای همه ادعایم از تصرف قبلی و سند و پنچاق دارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند بررسی است به این صورت کلی قابل توضیح نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات بیشتری نیاز است برای مشاوره با وکلاتماس بگیرید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

با یک وکیل مشورت کنین به صورت حضوری تا پرونده از نزدیک مطالعه گردد

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست تلفنی مشاوره بگیرید تاتوضیحات کامل باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می‌باشد برای راهنمایی کاملتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی مدارک و اخذ توضیحات بیشتر دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید قرارداد شما بررسی گردد تا پاسخ صریح داده شود
ولی اگر شما ، مالک زمین بوده باشید و شما مبایعه نامه یا سند زمین داشته باشید نگران نباشید جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید