مشاوره حقوقی رایگان - یک قطعه زمین کشاوزی

سلام من یک قطعه زمین فروختم نصف پول زمین گرفتم خریدار قرار شد نصف مانده بعد از چهار ماه بده الان یک سال گذشته میگه ندارم که بدهم و خریدار تو این مدت رفته رو این زمین را کرده باغ پسته خرج کرده من میتوانم زمین را فسخ کنم الان هم قیمتش ده برابر شده سند هم هنوز به نام خودم هست و قولنامه‌ هم امضا نشده که پول بده که نداده از راهنمایی شما تشکر میکنم

پاسخ ها :

حوا عیدی

سرکار خانم حوا عیدی :

سلام لازم هست موضوع را کامل توضیح دهید. علیحال آنچه از کلام حضرتعالی استنباط می‌شود عدم انعقاد قرارداد کتبی عقد بیع است.
عقد بیع میتواند کتبی یا شفاهی باشد بنابراین عدم انعقاد قرارداد کتبی دلیل بر عدم انعقاد عقد نیست.
و در پاسخ سوال حضرتعالی چنانچه حق فسخ به جهت تاخیر در پرداخت ثمن معامله برای فروشنده در زمان عقد شرط شده باشد، حق فسخ خواهید داشت و الا فلا.. میتوانید ثمن معامله را از خریدار مطالبه کنید.
جهت ارائه راهکار و توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فسخ بیع امکان ندارد و شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما می بایست دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه بدهید