مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام زمینی درسال گذشته به شخصی به صورت قولنامه ای فروختم واصلا ثبت دفتری نشده یک سوم پول زمین به صورت چک بوده هنوز پرداخت نکرده و9ماه از تاریخ چک گذشته الان قیمت زمین 4برابر شده خواستم بپرسم میتونم معامله را فسخ کنم یانه؟ هیچ گونه ضرر وزیانی در قولنامه ذکر نشده ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام طبق مفاد قرارداد میتونید تائید فسخ معامله رو ازطریق دادخواست مطرح کنید ابتدا اظهارنامه اعلام فسخ رو ارسال کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بستتگی به شرایط مبایعه‌نامه تنظیمی دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
احتیاج است که قولنامه تحت بررسی قرار گیرد تا معلوم شود که امکان فسخ وجود دارد یا امکان فسخ وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید قولنامه بررسی شود اگر حق فسخ گذاشتید بله