مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک و عدم تحویل ملک

با سلام .
در شهر پردیس سازمان جنگلبانی در حال ساخت ساختمانی 30 واحده است که به پیمانکار واگذار کرده و در ازای پرداخت پول به پیمانکار ، تعدادی واحد به ایشان واگذار کرده است.
بنده در سال 99 یکی از واحد ها را از پیمانکار پیش خرید کرده ام و کدرگیری نیز دریافت کردم. از موعد تحویل ملک 3 ماه گذشته ولی ساختمان هیچ تغییری نسبت به سال گذشته نکرده است. هرچقدر با پیمانکار که همان مالک واحد است تماس میگیرم، جواب تلفن را نمیدهد .
الان اطلاع ندارم چه زمانی واحد رو تحویل می‌دهند؟ اصلا ملک را قبل از من به شخص دیگری به صورت قول نامه ی دستی فروخته اند یا خیر ؟ شکایت کنم یا اظهارنامه بدم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اولا ایراد شما این است که قرارداد خرید باید در محضر انجام میدادید تا مورد حمایت قانون پیش خرید واقع میشدید حالا اظهار نامه بدهید و طبق قرارداد اگر به تعدات عمل نکرده دا‌خواست ایفای تعهد بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دا‌دخواست الزام به ایفای تعهد بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی قرارداد پیش فروش ساختمان بدهید...