مشاوره حقوقی رایگان - اعمال مدرک در سازمان تامین اجتماعی

با سلام
ما جمعی از پرسنل اتاق عمل تامین اجتماعی خوزستان هستیم که در آزمون سال 91سازمان قبول شده و بعد از طی مراسم مصاحبه و گزینش در سال 92شروع به کار کردیم از بندهای آزمون سال 91بندی وجود داشت که ذکر میکرد شرکت کنندگان نباید دانشجو یا دارای مدرک بالاتر باشند ما دانشجوی ترم 3 کارشناس اتاق عمل بودیم آن زمان و دارای مدرک کاردانی بودیم رشته اتاق عمل در سال 87به کل کارشناسی شد و کاردانی حذف شد و تا بهمن 92هیچ کارشناس پیوسته اتاق عملی به خاطر طرح اجباری قادر به شرکت در آزمون ها نبود .ما در منطقه محروم ماهشهر مشغول به کار هستیم و ما همه بومی هستیم استان خوزستان جوری است که هر ساله تعداد زیادی غیر بومی در آزمون تامین استخدام می‌شوند اینجا و بعد دو سال انتقالی به استان های خودشون ما بعد از گذشت 9سال از استخدام هنوز مدرکی ارائه ندادیم و از ما قبول نمیکنن در آزمون های سال 93سازمان به بعد این بند تغییر کرد و گفته شد اگر در زمان آزمون دانشجو یا مدرک بالاتر داشته باشید بعد از 5سال لحاظ میشود کسانی که پذیرفته آزمون سال 93به هستند در محیط کاری خودمان همه مدارکشان لحاظ شد به جز ما استخدامی های 91بنظر شما راهی وجود ندارد که ما به آن بند استخدامی سال 91اعتراض کنیم .در ضمن در تمام مراحل استخدامی سازمان از دانشجو بودن مطلع بود بعلت استعلام مدرک تحصیلی ولی ممانعتی از استخدام ما انجام نداد. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لاجرم باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید از طریق دیوان عدالت اداری الزام به اعمال مدرک تحصیلی را مطالبه نمایید