مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک فروخته شده توسط مستاجر/ یک مورد نسبتا عجیب!

با سلام و احترام. ما در یک ساختمان دو واحد آپارتمان داشتیم. یکی از آنها مستاجر داشت که مرداد 1400 قراردادش تمام می شود. ملک دوم هم تخلیه بود. ملک اول که مستاجر داشت را فروختیم. مستاجر به بهانه مشکلات خانوادگی درخواست کرد که قراردادش را تمدید کنیم. اما خریدار خانه را نیاز داشت. مجبور شدیم از مستاجر بخواهیم به واحد دوم که تخلیه بود برود تا جایی برای خود دست و پا کند. برای واحد دوم هم مشتری پیدا شد و ما آن را قولنامه کرده ایم. اما مستاجر می گوید که آنجا را تخلیه نمی کند. خریدار واحد هم شرط کرده است که خانه را می خواهد. در این شرایط چه باید بکنیم؟ سپاس از لطف و محبت تان.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که ملک را به فروش رسانده اید با استناد به اسناد فروش می توانید درخواست تخلیه ملک را از طریق شورای حل اختلاف ارائه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر زمان قرارداد به پایان رسیده است شما میتوانید درخواست تخلیه فوری مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر زمان قرارداد به پایان رسیده است شما میتوانید درخواست تخلیه فوری مطرح نمایید