مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

با سلام ، همسر من میخواد تقاضای طلاق بده و من نمیخوام توافقی طلاق بگیریم
بعد ازدواج یه زمینی گرفته که توش ویلا میسازه و تنها داراییش به حساب میاد آیا میتونه اونو به اسم پدر یا مادرش بزنه و ادعا کنه چیزی نداره؟
گردش حساب های مالیش و اسنادی که به اسمش هست رو دادگاه میتونه پیگیرش باشه؟
من علاوه بر مهریه و نفقه نصف اموالش رو هم میتونم ازش بگیرم ، ولی اگه تو این مدت به اسم یکی دیگه بزنه تکلیف چیه؟
همش هم طوری حرف میزنه که انگار بدون دادن مهریه میخواد طلاق بگیریم راهی هست که اون مهریه رو نده و حکم طلاق رو قاضی صادر کنه؟ مثلا میتونه سند ازدواج رو دستکاری کنه؟ خیلی مطمئن حرف میزنه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله امکانپذیر است که همسر شما اموال خود را قبل از محکومیت به پرداخت مهریه به نام نزدیکان خود منتقل نماید ولی که شما نیز می‌توانید از ابزارها و اقدامات قضایی مناسب استفاده نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله زوج میتواند اموال خود را انتقال بدهد ولی شما هم میتوانید قبل از انتقال اسناد ، ملک را توقیف نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام میتوانید نسبت به تامین خواسته اقدام کنید جهت راهنمایی بیشتر از پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت امکان انتقال اموال توسط ایشان وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می تواند انتقال دهد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بله زوج میتواند اموال خود را انتقال بدهد ولی شما هم میتوانید قبل از انتقال اسناد ، ملک را توقیف نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانپذیر است که همسر شما اموال خود را قبل از محکومیت به پرداخت مهریه به نام نزدیکان خود منتقل نماید ولی راهکار قانونی برای ضایع نشدن حق شما وجود دارد