مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ناجا

شرایط انصراف از ناجا بعد از شش سال خدمت و درجه استوار دومی و دیپلم چیست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست استعفای خود را اعلام و مطابق قانون و مقررات نیروی انتظامی واستعفای شما باید به موافیت مقامات مافوق برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید درخواست استعفا را مطرح نمایید و باید نیروهای مسلح با استعفا موافقت نمایند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید استعفا بدهید و استعفای شما باید به موافقت مقامات مافوق برسد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از ارگان مربوطه در این خصوص استعلام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید استعفا دهید و باید موافقت گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

طبق قواعد و ایین نامه اداره مربوط اقدام کنید و قبل از هر اقدامی نامه کتبی استعفای خود را ب مقام مافوق تحویل دهید و منتظر نظر ایشان بمانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از ارگان مربوطه در این خصوص استعلام کنید