مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش DNA

سلام وقت بخیر بنده سه ماهه طلاق گرفتم ب درخواست خودم چون شوهرم سه سال ونیمه ک ترکم کرده اون زمان دوماهه باردار بودم ولم کرد هنوز بچشو ندیده خرجشم نمیده خلاصه داماد شوهرم برگشت ب من گفت بچت معلوم نیست ماله کیه باباش کیه منم ازش شکایت کردم حالا سوالم اینه ک میخوام اثباتش کنم ولی شوهرم فراریه چجوری میتونم آزمایش بدم آیا حتما باید شوهرم باشه یا ازخواهرش میشه گرفت یا نمیشه نمیدونم چکار کنم چجوری DNAشوهرمو بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از مو با ناخن و یا منی شوهر و و مو وناخن بچه ازمایش دی ان ای گرفت

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید از مو با ناخن و یا منی شوهر و و مو وناخن بچه ازمایش دی ان ای گرفت

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید از مو با ناخن و یا منی شوهر و و مو وناخن بچه ازمایش دی ان ای گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باید از مو با ناخن و یا منی شوهر و و مو وناخن بچه ازمایش دی ان ای گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از مو با ناخن و یا منی شوهر و و مو وناخن بچه ازمایش دی ان ای گرفت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نمونه جمع آوری شده از مو یا مایعات بدن والد و فرزند و مقایسه DNA آن دو باهم انجام می شود.