مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام دختر 1 ساله دارم. که چند وقت است با مادرش است. اگر در طلاق توافقی شرط کنیم که حضانت با پدر باشد و مادر هم راضی باشد. امکان حق حضانت با پدر است؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به نام خدا و درود بر شما.شما می توانید شرط کنید که حضانت با پدر باشد و این شرط پذیرفته است اما ساقط کننده تکالیف شما در برابر دخترتان نیست و از طرفی دخترتان پس از بزرگتر شدن و خصوصا رسیدن به سن بلوغ حق دارد که بخواهد در کنار شما باشد.کامیاب باشید

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

همانطور که از اسم طلاق توافقی پیداست مبنای طلاق توافق طرفین است در جایی که طرفین توافق کنند که حضانت با پدر باشد مانعی در حضانت پدر وجود نخواهد داشت .

یک وکیل

سلام. بله و دختر شما بعد از رسیدن به 9 سال تمام قمری حق انتخاب زندگی با شما یا مادرش را خواهد داشت

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله هست به شرطی که به صورت رسمی و در محضر خانه و در نهایت در حکم دادگاه محترم این مهم درج گردد در غیر این صورت با عنایت به حضانت عمومی مادر تا7 سالگی حق و تکلیف حضانت فرزند شما را بر عهده خواهدداشت

یک وکیل

با سلام بله می