مشاوره حقوقی رایگان - خرید با کد تخفیف اشتباهی در کمپین اینستاگرام

سلام. بنده و دوستان در یک کمپین اینستاگرام که گفته بود با ارسال عکس زیباترین لبخند به همه پک هدیه رایگان بدون قرعه کشی میدهند، شرکت کردیم. به بعضیا در دایرکت کد تخفیف خرید اینترنتی ارسال شد و بعضی دیگر خیر.
کد خیلی ساده و اعداد 1 تا 100 بود، جهت کنجکاوی اعداد را اتفاقی زدیم و تخفیف اعمال شد ، در حالی که با عدد خودمان که ادمین پیج فرستاده بود نمیشد، گویا خیلی ها از اعداد اتفاقی استفاده کرده بودن
باتوجه به سهل الوصولی کد ها و ذکر نکردن مقرراتی برای استفاده از کد های تخفیف توسط برگزارکننده ، جرمی متوجه من و سایرین هست ؟ حتی در صورت مرجوع کردن هدایا، پیگرد قضایی دارد؟

پاسخ ها :

خرید با کد تخفیف اشتباهی در کمپین اینستاگرام اینستاگرام