مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام، در فضای مجازی اینستاگرام به منظور گرفتن خدمات جنسی از این اکانت اینستاگرام شماره تماس گرفته و بعد از طریق واتس آپ با ایشان چت کرده و مبلغ قابل توجهی جهت انجام ماساژ و خدمات جنسی پرداخت کرده و به محض واریز مبلغ طرف دیگر جواب نداده و هیچ گونه خدمات هم انجام نشده و فقط مبلغ از طریق یک شماره کارت واریز شده به حساب شخص .
میخواستم بدونم از طریق این شماره کارت و اسم صاحب حساب و شماره تلفن همراه امکان شکایت و پیگیری هست یا نه ؟؟ و اینکه برای بنده مشکلی پیش خواهد آمد یا نه ؟؟؟ برای طرح شکایت که مثلا کار خلاف انجام شده یا نه ؟؟؟ ممنون
لطفا در صورت امکان یک توضیح کامل و جامع به بنده ارائه دهید

پاسخ ها :

محمد اسماعیل بیگی

جناب آقای محمد اسماعیل بیگی :

با سلام
قطعا انجام خدمات جنسی خارج از قوانین و شرع جرم محسوب می شود و مرتکب اعم از فاعل و مفعول بنا به فراخور وضعیت مجازات می شوند

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

تحت شرایطی میتوانید به اتهام کلاهبرداری شکایت کنید.نگران نباشید چون شما مرتکب جرمی نشده اید و به صورت حضوری از وکیل مشاوره بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.