مشاوره حقوقی رایگان - تمام هزینه رنگ و تعمیر وسیله نقلیه رو دوبرابر پرداخت کردم اما..

با سلام و درود فراوان خدمت عزیزان بزرگوار سعی میکنم توضیح مختصر بدم که وقتتان را بیشتر از این هدر ندهم بنده از پیج اینستاگرام یک مجموعه ظاهراً معتبر با حدود 20هزار فالوور پیدا کردم و دیدم کار تعمیر و مرمت زیبایی قطعات بدنه و رنگ موتورسیکلتم را انجام میدهند و با توجه به اینکه داخل سایت گوگل هم بودن اقدام کردم با آقایی جوان شمارشون بود صحبت کردم کمی بی ادبانه بود لحنش خلاصه چون وقت وکالت تعویض پلاک موتور تا 30 آبان ماه بود و تایم اقدام من به ایشون 5روز قبل یعنی 25 آبان بود مجبور شدم به شرط اینکه آمادش می‌کنه لوازم را دراوردم و فرستادم با اسنپ آدرس خونش ولی محل کار شون یا شماره تماس ثابت ندادن حدودی گفتن محله رو و برای عجله ای بودن گفت باید منو بسازی دو برابر عادی بهش اول کار واریز کردم اما از تایم پلاک الان گذشته هیچ به حدی طلبکارانه و بی ادبانه هست لحنش اما فحش نداد من را تا الان 6اذر ماه داره دست به سر می‌کنه حتی هفته قبل طی تماسش گفت 2م ت دوباره بده من 5روز طول ندم 3روزه بدم کارتو من با سختی زیاد 1 م ت جور کردم فقط هزینه دادم دوباره که کار تسریع پیدا کنه همین ک فرستادم براش دوباره جواب پیام بازور میداد و همچنان جا ی 3 روز و حتی 5 روزی که گفت الان 7 روز گذشته و خیلی اذیت خواستم اگر میشه راهنمایی ام کنید واقعا خیلی نگران هستم چون مالک قبلی دارن از ایران خارج میشه اون موقع من نمیدانم چکار کنم برام یک دنیا ارزش داره راهنمایی تون دارم سکته می‌کنم از دستش ممنون میشم با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ...دادخواست الزام به ایفای تعهد بدید و ابتدائا درخواست تامین خواسته کنید که کلیه حسابهای ایشان توقیف بشه البته به تناسب خواسته.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل تقدیم نمایید