مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت از کلاهبرداری و صدور رای قرار منع تعقیب و انصراف وکیل خواهان

با سلام
فردی از اینجانب به جرم جعل و کلاهبرداری و استفاده از اوراق و هویت متعلق به دیگری و تحصیل مال نامشروع وسوء استفاده از امتیازات و تقلب و دسترسی غیر مجاز به داده های رایانه و ... از طریق وکیل شکایت نموده. اینجانب چندین جلسه دعوت به اداره آگاهی و بازپرسی شدم تا در نهایت قرار منع تعقیب اینجانب صادر گردید. اما در قرار منع تعقیب نوشته شده "صرفنظر از تقاضای مختومه شدن پرونده توسط وکیل شاکی، نظر به اینکه ادله اثباتی کافی از سوی شاکی ارائه نشده است و محتویات پرونده برای ایم مرجع علم آور نبوده و قناعت وجدانی حاصل ننموده است و از توجه به اصل برائت به لحاظ فقدان ادله کافی برای انتساب جرم به متهم مستنداً به مواد 92و 264 و 265 قانون آئین دادرسی کیفری مصوب 92 با اصلاحات بعدی قرار منع تعقیب صادر می گردد."
سوال اینجاست می خواهم دعوی اعاده حیثیت را مطرح کنم. لذا با توجه به ابتدای رای که نوشته "صرفنظر از تقاضای مختومه شده پرونده توسط وکیل شاکی" مشکلی برای رسیدن به نتیجه پیش نمیاره ؟ چون شاکی و وکیل خیلی پیگیر بودن ولی چون دیدین چون گزارش آگاهی هیچ ادله ای مطرح نشده قبل از صدور رای شعبه اعلام انصراف کردن. می خواهم اگر قطعا به نتیجه می رسد شکایت نمایم. پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم.

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام در موردی که طرح نمودید، اعاده حیثیت را باید از طریق طرح شکایت علیه ایشان با اتهام افترا پیگیری نمایید . تقاضای مختومه شدن پرونده تاثیری در جرم افترا ندارد منتها چیزی که در جرم افترا مهم است این است که بتوانید ثابت نمایید طرفتان با سوء نیت ، جرایم فوق را به شما نسبت داده است . در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس حاصل فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
به هر حال اگر فکر می کنید تهمت و افترا بوده می توانید با عنوان تهمت افترا شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ر جرم افترا مهم این است که بتوانید ثابت نمایید طرفتان با سوء نیت ، جرایم فوق را به شما نسبت داده است.در این مورد می توانید اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چیری به اسم اعاده حیثیت وجود ندارد اگر منظورتان جرم توهین و افتراست، باید سوءنیت طرف مقابل احراز شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در افترا مهم این است که بتوانید ثابت نمایید طرفتان با سوء نیت ، جرایم فوق را به شما نسبت داده است.در این مورد می توانید اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود با اثبات سوء نیت می توانید تهمت و افترا شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شکایت افترا و اعاده حیثیت را
مطرح نمایید نتیجه ای نخواهید گرفت زیرا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در افترا مهم این است که بتوانید ثابت نمایید طرفتان با سوء نیت ، جرایم فوق را به شما نسبت داده است.در این مورد می توانید اقدام نمایید