مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت به اتهام کلاهبرداری

با سلام
حدود دو سال پیش شخصی با عنوان کلاهبرداری از من شکایت کردن. من در شرکتی کار میکردم به عنوان طراح. شرکت سه نفره بود که شاکی روی هر سه ما شکایت کلاهبرداری کرده بود . من حدود یک ماه در بازداشت و ده روز زندان بودم و الان بعد از دو سال منع تعقیب من صادر شده . با توجه به اینکه من واقعا نه این آقا رو میشناختم نه از کار شرکت سردر میاوردم و فقط طراحی اونها رو انجام میدادم و اینکه اومدن از دم خونه بازداشتم کردن و به عنوان یه دختر مجرد هم بازداشت شدم و هم زندان رفتم و همه جا آبروم رفته و دیگه نتونستم کاری پیدا کنم و بیکار موندم و واقعا مشکل روحی پیدا کردم . و می‌دونم که شاکی بخاطر اختلافی که با یکی از اون دونفر که در شرکت رو میچرخوندن داشت و برای انتقام از اونها این توطئه‌ رو چید . الان میتونم اعاده حیثیت کنم؟
ممنون میشم کمکم کنید . آیا شکایتم به نتیجه میرسه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام مجدد خب بنظرتون الان این برگه برائت من ادله کافی هستش برای اثبات سو نیت این آقا؟

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.نظر واحدی در این خصوص وجود ندارد.اما می توانید شکایت کنید ودر فرض جمع بودن شرایط جرم می توان دفاع کرد