مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه نیمه کاره قولنامه ای برای مهریه

یک باب خانه نیمه کاره قولنامه ای دارم ومنزل دیگری ندارم آیا همسر بنده میتواند این منزل را جهت مهریه توقیف کند

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تنها یک خانه که محل سکونت شما باشد ودر حدشان عرفی شما قابل توقیف نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها خانه شما باشد و در حد عرف بیش از متعارف نباشد قابل توقیف نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر جز مستثنیات دین قرار میگیرد قابل توقیف نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر در حد متعارف از مستثنیات دین محسوب میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر یک منزل جزء مستثنیات دین محسوب می گردد