مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

برای دریافت مهریه اگر زوج خانه قولنامه ای داشته باشد، میتوان مصادره کرد؟
با توجه به نقشه ای که برای طلاق داشته، هیچ چیز را به نام خود نکرده است. آیا این امکان وجود دارد که استشهاد محلی بگیریم که زوج مالک خانه است؟ ما الان اقدام به طلاق کردیم اما از سه سال پیش که خانه و ماشینش را عوض کرده هیچ یک را به نام خود نکرده است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک منزل مسکونی جزء مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.

معصومه امیری

سرکار خانم معصومه امیری :

طبق قانون منزل مسکونی جزمستثنیات دین می باشد مگر بیش ازشأن ومنزلت وی باشد که دراینصورت اگرقولنامه منزل در دسترس دارین دراجرای احکام بعنوان مال ازایشان معرفی نمایید صرفا با استشهادنامه بدون مدارک مالکیتی برای توقیف کفایت نمیکندولی در اعسار وی قابل استفاده می باشد